ködképződés -4,5°C  

Kiemelt rendezvényeink


Denevér

Szigetszentmiklósi Újévi Gálakoncert

A bakancslista

2018.12.07.

Ünnepi nyitva tartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket ünnepi nyitva tartásunkról:
december 19.: 11.00-18.00 (szerda)
december 20-26.: ZÁRVA (csütörtök-szerda)
december 27.: 9.00-13.00 (csütörtök)
december 28. – 2019. január 1.: ZÁRVA (péntek-kedd)
2019. január 2.: 11.00-18.00 (szerda)
 
Minden kedves olvasónknak békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

2018.12.05.

Karácsony hava

A horizont ma ködökbe vesző,
s a nagy világ egyetlen
csöndes hómező.
Pelyhet kavarva dudorász a szél
és nagy titokról halkan
meséket mesél. / Dsida Jenő: December (részlet)/

 
December hónapot az Adventi Vasárnap rendezvényünkkel köszöntöttük. Meggyújtottuk az első gyertyát az Adventi koszorún, együtt teáztunk, ebédeltünk, hangolódtunk az adventi időszakra. A Karácsonyi készülődés jegyében telik majd a nagyrészt a hónap többi programja is.
 
A gyermekek örömére meglátogat minket az álomszuszék Mikulás 5-én és 6-án is.
 
December 7-én a Szőke Szandra Quintet saját szerzeményeit és versfeldolgozásait hallgathatják a jazz szerelmesei. 2018-ban megjelent második nagylemezük anyaga személyes, hol lírai, hol vicces, de mindenképpen igényes és szórakoztató.
 
Ha szeretné felismerni önmaga vagy mások mozgatórugóit, helyesen értelmezni magatartási szokásaikat, várja Önt a 8-ai, egynapos Enneagram tanfolyam, önismereti tréning.
 
10-én a Bíró Lajos Általános Iskola szervezésében kerül megrendezésre a Városi Drámajáték Találkozó a Városi Könyvtár és Közösségi Házban.
 
A Helytörténeti Gyűjtemény kézműves foglalkozásai mindig nagy sikert aratnak! Ezúttal adventi koszorú készítésére hívja a gyerekeket 10-13. között.
 
Minden télen megrendezzük a Téli Életmód Napot, ahol az egészséges életmóddal kapcsolatos termék kiállításával, vásárával, és számos akciós szolgáltatással találkozhatnak. A karácsonyi készülődés alatt jól esik egy kellemes tea, kellemes beszélgetés – látogassanak el hozzánk 13-án, ha szeretnének egy kicsit feltöltődni még az ünnepek előtt. Minden Luca nevű látogatónknak ajándékkal kedveskedünk.
Az estét az Életmódváltó Klub „Elengedés, avagy mit ne görgessünk tovább magunkkal” c. előadása zárja Abért Viktória tréner, coach, a Három Platán Projekt vezetője tolmácsolásában.
 
14-én este a Cinema Sziget Filmklub várja kedves látogatóit a Káosz Karácsonyra c. amerikai vígjáték vetítésével. Rendhagyó környezetben, karácsonyi hangulatban, Papp János színművész úrral beszélgetünk, aki a film egyik főszereplőjének, John Goodman-nek kölcsönözte magyar hangját.
 
A Zenesziget Társulat „A Szent Grál Lovagjai” c. karácsonyi műsorát adja elő december 16-án, vasárnap, valamint ezen a napon tartják közös karácsonyi ünnepségüket a város Nemzetiségi Önkormányzatai.
 
17-én pedig a Magyar-Finn Baráti Kör Kiskarácsonyi rendezvényére kerül sor.
 
A színház-kedvelőkről sem feledkezünk meg, az évet egy elő-szilveszteri előadással zárjuk, Johann Strauss Denevér c. operettjére invitáljuk Önöket.
 
A családi ünneplés és pihenés után is számítunk Önökre az Újévben is!
Kellemes hangulatú koncerttel nyitjuk az évet az Újévi Gálakoncert keretében, az Életmódváltó Klub megismertet az Újévre vonatkozó tudatos tervezéssel, a Cinema Sziget Filmklub pedig a boldog, önfeledt pillanatok megélésével, azaz A bakancslista c. filmmel várja Önöket!
 
Addig is Békés, Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kíván Önnek és családjának a Városi Könyvtár és Közösségi Ház minden munkatársa!

2018.11.15.

Színházjegyek karácsonyra!

Ön szeretteinek kedveskedik, mi Önnek szeretnénk karácsonyi akciónkkal.
 
2018. november 15. és december 20-a között vásárolt Szigetszentmiklósi Gálakoncert (2019.01.06. Városi Sportcsarnok) jegyek mellé 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg az elő-szilveszteri Denevér operett (2018.12.29. Hangversenyterem) jegyeket.
 
On-line jegy vásárlás esetén a Denevér előadásnál kosárba helyezett jegyeinél érvényesítheti a kedvezményt, a már megvásárolt Újévi Gála jegyek vonalkódjának megadásával a Kuponkód mezőben.
Figyelem! Az érvényesítés ideje akár 2-3 perc is lehet, kérjük várjon türelemmel az adatok feldolgozásáig. A türelem, kedvezményt teremt!
 
Búcsúzzunk vidáman az óévtől, ünnepeljük elegánsan az újévet!

www.sargahaz.com impresszum A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. oldaltérkép webmester