Kiemelt rendezvényeink


SZÍNPAD:ON

Hőseink

Ablakot nyitunk a világra

2021.02.25.

Kedves Látogatók!

A Városi Könyvtár és Közösségi Ház illetve a Helytörténeti Gyűjtemény munkatársai, technikai, műszaki okokból 2021. február 26. és 28. (péntek-vasárnap) között nem tartózkodnak az Intézményben, ott csak ügyelet illetve őrzés lesz, a telefonokat, leveleket sem tudjuk fogadni. Ebben az időszakban az Ablakot nyitunk a világra program sem üzemel.
 
Megértésüket köszönjük.
 
Lázár Gergő
igazgató

2021.01.11.

Zárvatartás

Kedves Látogatóink!
 
A 27/2021. (I. 29.) Kormányrendelet értelmében 2021. február 2. és március 1. között a Városi Könyvtár és Közösségi Házban illetve Helytörténeti Gyűjtemény és Ádám Jenő Emlékházban látogatási tilalom van érvényben, az épületek zárva tartanak.
 
Vigyázzunk egymásra!
Lázár Gergő igazgató
 
A zárvatartás idején hétfőtől-csütörtökig 8 és 18 óra, pénteken 8 és 13 óra, szombaton 9 és 13 óra között lehet a 06 24 530 980-as telefonszámon elérni Intézményünket.

2020.11.16.

Ingyenes könyvespolc

Kedves Látogatóink!
 
A Városi Könyvtár és Közösségi Ház az épület látogatási tilalma alatt is igyekszik olvasnivalót biztosítani az érdeklődőknek. A képen látható könyves szekrény az épület főbejáratánál van elhelyezve és az évek során az olvasóinktól kapott ajándékkönyvekből válogatva töltöttük fel. A könyvek ingyenesen elvihetőek, a szekrény 0-24 órában a hét minden napján "elérhető", a lehetőségeink szerint folyamatosan tölteni fogjuk.
 
Figyelem!
A kutatási eredmények szerint a koronavírus papír felületen akár 4 napig is életképes marad. A könyveket kézbe venni, hazavinni stb. csak saját felelősségre lehet. Kérjük továbbá, hogy a könyvespolcnál egyszerre mindig csak egy érdeklődő válogasson, a további érdeklődők tartózkodjanak 2 méter távolságban.
 
Tartalmas olvasmányokat és jó egészséget kívánunk mindenkinek.
 
a VKKH munkatársai

Impresszum Adatvédelmi tájékoztató A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. FEJLESZŐ TYCMO