derült 22,7°C  

Kiemelt rendezvényeink


Kiránduljunk!

Miklósi Majális

A kör

2015.04.20.

Könyvtárak zárva

Kedves Olvasóink!
 
2015. április 25-én, szombaton a Felnőtt- és a Gyermekkönyvtár zárva tart.
Megértésüket köszönjük!

2015.03.31.

Köszöntjük honlapunkon!

A szeszélyes április ellenére mi ezúttal is számos programot kínálunk Önöknek. Lássunk ezekből néhányat – a teljesség igénye nélkül!
Húsvét közeledtével ismét virágba borul a Városi Könyvtár és Közösségi Ház aulája. A Kossuth Kertbarát Kör által szervezett Húsvéti Virágkiállításra és vásárra szeretettel várjuk Önöket.
Ha április, akkor az a Költészet Napját is jelenti. Vendégünk lesz Nyerges Attila és Leczó Szilveszter, az Ismerős Arcok zenekar két tagja, akiknek „Apák és fiúk” című zenés irodalmi estjét tekinthetik meg. Az esten elhangzanak többek között Örkény István és Lázár Ervin versei, de természetesen Nyerges Attila saját szerzeményei is.
Zenei ismeretterjesztő előadássorozatának harmadik alkalmával az Ütősvilággal ismerkedünk meg. Vendégünk lesz a Sound of Streets ütősegyüttes, amely egyben lezárása a könnyűzenei korszakot felölelő témakörnek.
A hónap közepén a fiatal, modern művészetet képviselő Bernát Barbara grafikusművész kiállítása nyílik meg a Városi Galériában.
A hagyománynak megfelelően a Magyar-Finn Baráti Kör ez alkalommal is várja az érdeklődőket rendezvényükön.
A könnyűzenét említve pörgős esti programnak ajánljuk a Hallgasd Helyben következő koncertjét. A színpadon a Parafrázis játszik majd, őket követi az X-faktor legjobb csapata, a Rocktenors.
Egészségünket megőrizve Szigetszentmiklós Város Önkormányzata és a Védőnői Szolgálat közös szervezésében kerül megrendezésre a Városi Egészségnap, melyre a belépés díjtalan!
A Nemcsak Jazz Klub visszatérő vendége, a Freeport zenekar egy jó hangulatú funky-s estét varázsol nekünk az aulába.
És végül, de ne utolsó sorban a Kéktó Szabadidő Parkba várunk minden kedves szigetszentmiklósi lakost, hiszen a Miklósi Majális idén is megrendezésre kerül. A sportbemutatók, játszóház és ügyességi játékok mellett vidámpark és számos nagyszerű fellépő várja Önöket idén is!
 
Várjuk Önöket szeretettel!

www.sargahaz.com impresszum A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. oldaltérkép webmester