derült 19,0°C  

Kiemelt rendezvényeink


XII. Roxiget

XIV. Csepel-szigeti Halászléfőző Verseny

X. Szabacsi Nap

2016.08.23.

Roxiget - döntősök

Egyre közeleg szeptember 3-a, Roxiget Fesztivál a Kéktó Szabadidő Parkban.
A tehetségkutatóra nevezett 25 zenekar közül az alábbi zenekarok mutatkozhatnak be élőben a tehetségkutató verseny döntőjében:
 
HOT BEAVER (Bp.); KÖPÖNYEGFORGATÓK (Miskolc); ME iLL (Bp.); THE BLUEBAY FOXES (Székesfehérvár); THE OD (Göd); THE ROYAL FREAK OUT ( Bp.)
 
A pontozás alapján az utóbbi 3 zenekar holtversenyben 60 pontos lett, így az a döntés született, hogy jöjjön mind a három – tehát hat zenekar jutott így a döntőbe.
 
Várunk minden rock arcot a zenekarok versengésére!
A roxiget zsűrije

2016.08.02.

Kisasszony havában

Augusztus beköszöntével hamarosan véget ér az idei nyár, reméljük minden kedves látogatónknak és olvasónknak élményekben gazdag hónapokban volt része. A Városi Könyvtár és Közösségi Ház augusztus 1-jétől újult erővel és a megszokott nyitva tartással várja Önöket.
 
Fontos közérdekű információ, hogy augusztus 2-től szeptember 8-ig tüdőszűrés van a Közösségi Ház földszintjén, az alábbi rendelési idő szerint:
Hétfő 11.45 – 17.45
Kedd 07.45 – 13.45
Szerda 11.45 – 17.45
Csütörtök 07.45 – 13.45
Péntek 07.45 – 13.45

Augusztus 20-án Államalapító Szent István király napja tiszteletére szervezett ünnepségre invitáljuk Önöket a Közösségi Ház előtti térre. A nyitó esemény Meggyes László festőművész kiállításának megnyitója lesz a Városi Galériában. Az ünnepi műsorban közreműködnek városunk kórusai és Szabó Gertrúd színművész. Ünnepi beszédet mond Szabó József polgármester és Dr. Völner Pál parlamenti államtitkár. 20 órától az Everdance társulat Dance Peron – Az állomás ritmusa című táncszínházi előadása lesz látható a színpadon. Az ünnepséget idén is tűzijátékkal koronázzuk meg.
 
Távolabbra tekintve, szeptemberben idén is megrendezésre kerülnek a hagyományos őszi rendezvényeink: a XII. Roxiget Rockzenei Fesztivál és Tehetségkutató Verseny, a XV. Csepel-szigeti Halászléfőző Verseny és a X. Szabacsi Nap.
 
Várjuk Önöket szeretettel!

www.sargahaz.com impresszum A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. oldaltérkép webmester