Kiemelt rendezvényeink


Mesék a könyvárból

Hőseink

Ablakot nyitunk a világra

2020.11.16.

Ingyenes könyvespolc

Kedves Látogatóink!
 
A Városi Könyvtár és Közösségi Ház az épület látogatási tilalma alatt is igyekszik olvasnivalót biztosítani az érdeklődőknek. A képen látható könyves szekrény az épület főbejáratánál van elhelyezve és az évek során az olvasóinktól kapott ajándékkönyvekből válogatva töltöttük fel. A könyvek ingyenesen elvihetőek, a szekrény 0-24 órában a hét minden napján "elérhető", a lehetőségeink szerint folyamatosan tölteni fogjuk.
 
Figyelem!
A kutatási eredmények szerint a koronavírus papír felületen akár 4 napig is életképes marad. A könyveket kézbe venni, hazavinni stb. csak saját felelősségre lehet. Kérjük továbbá, hogy a könyvespolcnál egyszerre mindig csak egy érdeklődő válogasson, a további érdeklődők tartózkodjanak 2 méter távolságban.
 
Tartalmas olvasmányokat és jó egészséget kívánunk mindenkinek.
 
a VKKH munkatársai

2020.11.11.

Kedves Látogatóink!

A 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet értelmében 2020. november 11. és december 11. között a Városi Könyvtár és Közösségi Házban illetve Helytörténeti Gyűjtemény és Ádám Jenő Emlékházban látogatási tilalom van érvényben, az épületek zárva tartanak.
 
A zárvatartás idején hétfőtől-csütörtökig 8 és 18 óra, pénteken 8 és 13 óra, szombaton 9 és 13 óra között lehet a 06 24 530 980-as telefonszámon elérni Intézményünket.
 
Vigyázzunk egymásra!
 
Lázár Gergő
igazgató

2020.11.09.

Kedves Látogatóink!

Az érvényben lévő veszélyhelyzet alapján ma kihirdetett rendelkezések szerint a 2020. november 11. és december 11. közötti időszakra tervezett saját vagy a Városi Könyvtár és Közösségi Ház épületében más által szervezett rendezvények, programok elmaradnak. A megváltott jegyek, bérleti díjak kérdésében a későbbikben fogunk tájékoztatást adni.
 
Vigyázzunk egymásra!
 
Lázár Gergő
igazgató

Impresszum Adatvédelmi tájékoztató A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. FEJLESZŐ TYCMO