ködfoltok 1,0°C  

Kiemelt rendezvényeink


Újévi Gálakoncert - Bécsi hangulattal

2017.12.11.

Ünnepi nyitva tartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket ünnepi nyitva tartásunkról:
december 21.: 11.00-17.00 (csütörtök)
december 22-26.: ZÁRVA (péntek-kedd)
december 27-28.: 9.00-13.00 (szerda-csütörtök)
december 29-2018. január 1.: ZÁRVA (péntek-hétfő)
2018. január 2.: 11.00-18.00 (kedd)
 
Minden kedves olvasónknak békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

2017.12.04.

Adventi rajzverseny - eredmények

Kedves Olvasóink, pályázóink!
 
Az Adventi Vasárnap rendezvényen lezajlott a rajzverseny eredményhirdetése.
Az eredmények innen letölthetők.
 
Ezúton is köszönjük mindenkinek a beadott alkotását, szavazatát!
 

2017.12.04.

Álom hava

December a latin őskalendáriumban a 10. hónap volt, a neve is azt jelenti: „tizedik”. Ez a hónap a pihenés, megbékélés és a jó hangulat jegyében telt el, az emberek a családi tűzhely köré húzódtak, és élvezték a jól végzett munka megérdemelt gyümölcseit.
 
Elkezdődött az adventi időszak, megünnepeltük Advent első vasárnapját, lassacskán zárjuk az évet, a klubok évadzáró eseményekkel várják tagjaikat, az egyesületek megünneplik egész éves tevékenységüket. Ezekre a programokra invitáljuk Önöket is, kedvük szerint válogassanak!
 
A Szigetszentmiklósi Kézimunkások Közhasznú Egyesület december 4-6. között Kézimunka kiállítással és vásárral várja az érdeklődőket.
 
December 5-én és 6-én ellátogat a Miklósi Mikulás a Városi Könyvtár és Közösségi Házba, ahol a gyerekeket köszönti a Maskara Társulattal egyetemben.
 
A Nemcsak Jazz Klub várja jazz-kedvelő régi és új tagjait december 8-án pénteken. A hangulatról Malek Andi Soulistic nevű formáció gondoskodik.
 
December 11-én a Városi Drámajáték Találkozóra kerül sor a Városi Könyvtár és Közösségi Házban.
 
Téli Életmód Napra várunk minden kedves érdeklődőt, ahol megismerkedhetnek az egészséges életmóddal, táplálkozással kapcsolatos szolgáltatásokkal, termékekkel. A szolgáltatásokat akciós árakon próbálhatják ki, melyekre előzetes jelentkezés ajánlott. Ingyenes vércukorszint és vérnyomás mérésre is lehetőség nyílik! Kiállítással és vásárral is várjuk Önöket december 14-én!
Az Életmód Nap után az Életmódváltó Klub előadását hallgathatják meg, mely ez alkalommal a „Személyre szabott táplálkozás – Táplálkozás restaurálás” témát dolgozza fel Haris Éva, egészségügyi szaktanár, a Diáta Profi Táplálkozás Restaurálók vezetője tolmácsolásában.
 
December 15-én tartja Kiskarácsonyi rendezvényét a Magyar-Finn Baráti Kör.
 
December 16-án a Hallgasd helyben! élő rockzenei klubban fellép a Féldecibel Trió – Török Viktor formációja, valamint a Ripoff Raskolnikov Band.
 
A boldogság madara c. karácsonyi előadásával készül december 17-én a Zenesziget Társulat.
 
December 30-án Elő-Szilveszteri Kabaréra hívjuk Önöket, a Szigetszentmiklósi Sziget Színház előadásában.
 
A családi ünneplés és pihenés után is számítunk Önökre az Újévben is!
Kellemes, bécsi hangulatú koncerttel nyitjuk az évet az Újévi Gálakoncert keretében, az Életmódváltó Klub megismertet a Szomatodráma gyógyító játékkal és a Magyar Kultúra Napját jövő évben is méltón megünnepeljük.
 
Addig is Békés, Áldott Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Újévet kíván Önöknek a Városi Könyvtár és Közösségi Ház minden dolgozója!

www.sargahaz.com impresszum A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. oldaltérkép webmester