Kiemelt rendezvényeink


Ferenczi György és az Első Pesti Rackák

Ablakot nyitunk a világra

III. Kerámia-Kézműves Napközis Tábor

2021.05.12.

Tájékoztató jegy vásárlásához

Remélem, hogy ismét találkozhatunk rendezvényeinken.
 
Tisztelettel szeretném a figyelmükbe ajánlani, hogy a 194/2021. (IV.26.) kormányrendelet alapján a megváltott jegye csak érvényes védettségi igazolvány bemutatásával jogosít belépésre.
 
Kérem, hogy igazolványát hozza magával a programra érkezéskor! Az igazolvány hiányában megváltott jegy birtokában sem tudjuk Önt a rendezvényre beengedni és ebben az esetben a megváltott jegy árát sem tudjuk visszaadni.
 
Felhívnám a figyelmét arra is, hogy 18 év alatti személyek önállóan megváltott jegy birtokában sem vehetnek részt a programjainkon.
 
Végezetül pedig tisztelettel kérem Önt, hogy a programokon, az Intézmény közösségi tereiben viseljen maszkot.
 
Az Ön védelme érdekében az Intézmény dolgozói is maszkban fogják feladataikat végezni.
 
Tisztelettel:
 
Lázár Gergő
igazgató

2021.05.10.

Kedves Vendégeink, Látogatóink!

Elérkezett végre az idő, amire már Önök és mi is régóta vártunk.
 
Nagy örömmel jelentem be, hogy május 10-én megnyitja kapuit a látogatók előtt a Városi Könyvtár és Közösségi Ház, valamint a Helytörténeti Gyűjtemény és Ádám Jenő Emlékház.
 
A nyitást szabályozó 194/2021. (IV.26.) korm. rendelet fokozatos nyitást határoz meg, melynek legfontosabb eleme az Intézmény életében, hogy jelenleg azokat a felnőtteket engedhetjük be az épületbe, aki rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és azokat a 18 év alattiakat, akik védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttel jönnek.
 
Ez a szabály minden rendezvényre is érvényes, tehát a rendezvényen való részvétel is védettségi igazolványhoz kötött.
 
Az épület külső ajtaján, online felületeinken vagy telefonos érdeklődés során természetesen részletesen tájékoztatjuk Önöket az érvényes szabályokról illetve a szabályok szerint megszervezett programokról.
 
Az érvényes jogszabály most ezt engedi meg, amint lesz mód természetesen változtatunk, enyhítünk mi is a szabályainkon.
 
Ahogy eddig is, úgy most is az Önök és a munkatársaim védelme a legfontosabb, kérem továbbra is vigyázzunk egymásra!
 
Lázár Gergő
igazgató

2020.11.16.

Ingyenes könyvespolc

Kedves Látogatóink!
 
A Városi Könyvtár és Közösségi Ház az épület látogatási tilalma alatt is igyekszik olvasnivalót biztosítani az érdeklődőknek. A képen látható könyves szekrény az épület főbejáratánál van elhelyezve és az évek során az olvasóinktól kapott ajándékkönyvekből válogatva töltöttük fel. A könyvek ingyenesen elvihetőek, a szekrény 0-24 órában a hét minden napján "elérhető", a lehetőségeink szerint folyamatosan tölteni fogjuk.
 
Figyelem!
A kutatási eredmények szerint a koronavírus papír felületen akár 4 napig is életképes marad. A könyveket kézbe venni, hazavinni stb. csak saját felelősségre lehet. Kérjük továbbá, hogy a könyvespolcnál egyszerre mindig csak egy érdeklődő válogasson, a további érdeklődők tartózkodjanak 2 méter távolságban.
 
Tartalmas olvasmányokat és jó egészséget kívánunk mindenkinek.
 
a VKKH munkatársai

Impresszum Adatvédelmi tájékoztató A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. FEJLESZŐ TYCMO