fagyos köd 1,0°C  

Kiemelt rendezvényeink


Tátrai Trend

Hallgasd helyben!

Szigetszentmiklósi Újévi Gálakoncert

2016.12.02.

Adventi készülődés

November 27-én meggyújtottuk az első adventi gyertyát, mellyel kezdetét vette a karácsonyi készülődés. A december egyben az ünneplés hónapja is, hiszen ilyenkor minden szervező igyekszik kellemesen lezárni az évet, szeretettel megköszönni az egész éves részvételt, együttműködést. Programjaink is ebben a szellemben készültek el, amelyekre várunk mindenkit, aki szeretne velünk, nálunk ünnepelni, hangolódni a Karácsonyra és az Újévre.
 
December 1-étől 2017. január 15-éig tekinthetik meg a „Jobbtekés” portré rajzok és festmények című tárlatot. A Dr. Betty Edwards által megalkotott „Jobb agyféltekés rajzolás” módszerét dolgozta át Nógrádi Györgyi gyerekek oktatására, fejlesztésére, szórakoztatására. Az általa tartott tanfolyamokon, nyári táborokban készült művek alkotják a kiállítást.
 
A Szigetszentmiklósi Sziget Színház a Lúdas Matyi népi rockoperát adja elő két felvonásban december 2-án, pénteken.
 
Panni és Patrik történetét ismerhetik meg a Mikulás zsákjával és egy csavaros eszű krampusszal a Maskara Társulat: A furfangos krampusz című előadásában december 4-én.
 
A Városi Könyvtár és Közösségi Ház december 5-én ad otthont a VIII. Városi Karácsonyi Drámajáték Találkozónak, amely a város iskoláiban működő hittanos, napközis és dráma szakos csoportok karácsonyi műsorainak bemutatója.
 
Töltődjenek fel velünk a Téli Életmód Napon december 8-án! Az egészséges életmóddal kapcsolatos termékek kiállítása és vására mellett testnek és léleknek egyaránt kellemes kezelésekkel, szolgáltatásokkal várjuk Önöket, kedvezményes áron. A napot a „Fedezd fel az önmagadban rejlő Belső Bölcsességet – egy új gyógyító módszer segítségével!” című előadással zárjuk, melyet Sárközi Sára INNERWISE® mentor tart.
 
December 9-én a Nemcsak Jazz Klubban a Tátrai Trendet hallgathatjuk. A 2008 őszén alakult együttes országszerte koncertezik klubokban, szabadtéri és zárt koncerthelyszíneken. A Nemcsak Jazz Klub Tibuszt Kis-Duna menti kötődése miatt is visszajáró vendégként üdvözölheti, a közönség nagy örömére.
 
Akik meglepnék szeretteiket Karácsony alkalmával kézimunka termékekkel, látogassanak el a Karácsonyi kézimunka kiállítás- és vásárra, amely december 12-14. között várja a kedves érdeklődőket.
 
A Hallgasd helyben! élő rockzenei klub vendége december 16-án a Pál Utcai Fiúk. Régi és új dalokat hallgathatnak meg akusztikus koncert keretein belül az Általános Iskola és Zeneiskola hangversenytermében.
 
A Magyar-Finn Baráti Kör szintén december 16-án tartja Kiskarácsonyi Estjét.
 
December 18-án délelőtt a Zenesziget Társulat lép fel Az ember küldetése című karácsonyi zenés előadásukkal, valamint este a Roma, Német, Bolgár Nemzetiségi Önkormányzatok közös karácsonyukat ünneplik.
 
A Csillag Születik növendékei december 20-án tartják karácsonyi ünnepségüket a Városi Könyvtár és Közösségi Ház színháztermében.
 
Az év utolsó napjaira is tartogatunk programokat, mégpedig egy elő-szilveszteri műsort a Sziget Színház művészeivel, akik bemutatják az Orfeum című előadást. December 29-30-án a kedves közönség egy klasszikus kabarét tekinthet meg, némi zenével fűszerezve. Ha már a színházról esett szó, akkor hadd ajánljam figyelmükbe Újévi Gálakoncertünket, ahol 2017 január elején Illényi Katica művésznőt köszönthetjük a színpadon.
 
Nagy szeretettel várunk Mindenkit, hogy velünk együtt készüljön, ünnepeljen az adventi- karácsonyi időszakban. Természetesen a jövő évre is sok érdekes, színes programmal készülünk, és bízunk benne, hogy 2017-ben is vendégeink között köszönthetjük Önöket!
 

2016.12.01.

Adventi rajzverseny - eredmények

Kedves Olvasóink, pályázóink!
 
Az Adventi Vasárnap rendezvényen lezajlott a rajzverseny eredményhirdetése.
Az eredmények innen letölthetők.
 
Ezúton is köszönjük mindenkinek a beadott alkotását, szavazatát!
 

2016.11.29.

Ünnepi nyitva tartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket ünnepi nyitva tartásunkról:
december 19-21.: 11.00-18.00 (hétfő-szerda)
december 22.: 11.00-16.00 (csütörtök)
december 23-26.: ZÁRVA (péntek-hétfő)
december 27-29.: 9.00-13.00 (kedd-csütörtök)
december 31-január 1.: ZÁRVA (szombat-vasárnap)
2017. január 2.: 11.00-18.00 (hétfő)
 
Minden kedves olvasónknak békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

www.sargahaz.com impresszum A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. oldaltérkép webmester