2020.04.17.

Ingyenes könyvespolc

Kedves Látogatóink!
 
A Városi Könyvtár és Közösségi Ház az épület látogatási tilalma alatt is igyekszik olvasnivalót biztosítani az érdeklődőknek. A képen látható könyves szekrény az épület főbejáratánál van elhelyezve és az évek során az olvasóinktól kapott ajándékkönyvekből válogatva töltöttük fel. A könyvek ingyenesen elvihetőek, a szekrény 0-24 órában a hét minden napján "elérhető", a lehetőségeink szerint folyamatosan tölteni fogjuk.
 
Figyelem!
A kutatási eredmények szerint a koronavírus papír felületen akár 4 napig is életképes marad. A könyveket kézbe venni, hazavinni stb. csak saját felelősségre lehet. Kérjük továbbá, hogy a könyvespolcnál egyszerre mindig csak egy érdeklődő válogasson, a további érdeklődők tartózkodjanak 2 méter távolságban.
 
Tartalmas olvasmányokat és jó egészséget kívánunk mindenkinek.
 
a VKKH munkatársai

2020.03.17.

Kedves Látogatóink!

A tegnap kihirdetett, 46/2020. (III.16.) számú kormányrendelet alapján szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy a Városi Könyvtár és Közösségi Ház, a Helytörténeti Gyűjtemény és Ádám Jenő Emlékház illetve minden hozzánk tartozó épület határozatlan ideig a látogatók elől zárva tart.
 
A kikölcsönzött könyvek kölcsönzési idejébe ez az időszak nem számít bele. Az elmaradt/elhalasztott rendezvényekről folyamatos tájékoztatást adunk, ahogy lesz információnk. A Városi Könyvtár és Közösségi ház épületébe bejelentett civil szervezetek postáikat külön egyedi megbeszélések alapján tudják megkapni.
 
A zárva tartás ideje alatt az elérhetőségeink:
 
sargahaz(kukac)sargahaz.com
 
06 20 233 0854
 
Megértésüket köszönjük, vigyázzanak magukra és másokra.
 
Lázár Gergő
igazgató

Impresszum Adatvédelmi tájékoztató A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. FEJLESZŐ TYCMO