ködfoltok 10,1°C  

Kiemelt rendezvényeink


Magyar Festészet Napja

Őszi Tárlat

Városi Idősek Napja

2015.10.05.

Forgalmi rend változás!

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata 2015. október 6-án 11 órától 13 óráig rendezi meg az Aradi vértanúk emléknapja alkalmából a város rendezvényét.
 
A rendezvény helyszíne a Kossuth Lajos utca, az Aradi vértanúk kopjafája (A Buga Iskola és a Református templom közti útszakasz).
 
A rendezvény lebonyolítása érdekében a forgalmi rendben változás lesz.
1. Hétfőn éjjeltől a rendezvény végéig, kedden 13 óráig tilos lesz megállni és parkolni a Kossuth Lajos utcában a Buga Iskolától a református templomig az úttest mindkét oldalán található parkolókban.
2. A rendezvény napján, október 6-án kedden 10 órától 13 óráig a Kossuth Lajos utcában az átmenő forgalom korlátozva lesz. Ebben az időben az utcán áthajtani nem lehet, autóval a Kossuth Lajos u. 19-ig lehet közlekedni, az utcában tartózkodó autók pedig ideiglenesen csak a Petőfi utca irányába távozhatnak.
 
A közlekedést és a parkolást a rendőrség és a közterület felügyelet fogja irányítani és segíteni.

2015.10.02.

Edda Művek koncert - Városi Sportcsarnok

Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy az Edda Művek 2015. november 21-én lép fel a Városi Sportcsarnokban. A koncertre jegyek vásárolhatók Miskovits Katalin (30/422-3851) közönségszervezőnél, továbbá a Broadway Ticket jegyirodákban.
 

www.sargahaz.com impresszum A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. oldaltérkép webmester