elszórtan felhős 15,8°C  

Kiemelt rendezvényeink


Hot Jazz Band

Az Ádám Jenő Zeneiskola Fúvószenekarának koncertje

Miklósi Majális

2014.04.15.

Húsvéti pihenő

Kedves Olvasóink!
 
Ezúton is értesítjük Önöket, hogy a közelgő ünnep miatt könyvtárunk április 19-én, szombaton zárva tart. Nyitás április 22-én kedden 11 órakor. Megértésüket köszönjük, egyben Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk Önöknek!
 
A Városi Könyvtár és Közösségi Ház dolgozói nevében:
Lázár Gergő igazgató
 

2014.04.14.

Szeszélyes április 2.0

Április vége felé közeledve egy különleges tárlat nyílik a Városi Galériában. Hikman Béla műlakatosmester és unokája, Szabó Béla, szigetszentmiklóson élő és alkotó festőművész családtörténeti kiállítását tekinthetik meg, ahol a nagyapa kovácsoltvas remekei és a festőművész csodálatos művei is kiállításra kerülnek.
Először kerül megrendezésre a Húsvéti Kulturális Napok a Városi Sportcsarnokban. A rendezvény első napján Néptánctalálkozóra invitáljuk Önöket, ahol a környék néptánccsoportjai mutatkoznak be, valamint ellátogat hozzánk testvérvárosunk, a macedón Kocani város néptánccsoportja is. A rendezvény második napján az Ádám Jenő Zeneiskola és a Szigetszentmiklósi AEROFON Művészeti Egyesület szervezésében kerül megrendezésre a IV. Nagy Tavaszi Koncert, az Ádám Jenő Zeneiskola Fúvószenekarának koncertje. A rendezvényre a belépés díjtalan, előzetes jegyfoglalás szükséges!
S a szeszélyes április lezárásaként a könnyed szórakozásra vágyóknak ajánljuk figyelmébe a következő rendezvényeket:
a Nemcsak Jazz Klubban a Hot Jazz Band vidám dallamosságával varázsol el minket a ’20-as, ’30-as és ’40-es évek hangulatába. Élő rockzenei klubunk, a Hallgasd Helyben következő állomásán magyar rock dalokat hallhatunk a kiváló színész-énekes, Tóth Attila előadásában. A rockos hangulat garantált!
 
Várjuk Önöket szeretettel!

www.sargahaz.com impresszum A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. oldaltérkép webmester