Kiemelt rendezvényeink


Maga lesz a férjem

Na végre!

Ablakot nyitunk a világra

2023.03.29.

Áprilisi programeső

Mi már nagyon várjuk a jó időt és remélhetőleg a Húsvét el is hozza a várva várt tavaszt. Akár süt a nap, akár fúj a szél, a Városi Könyvtár és Közösségi Házban programeső várható! Íme, az áprilisi kínálatunk, szemezgessenek kedvükre!
 
Április 1-jétől ismét várja látogatóit a Csepel Autó Gyártmánymúzeum. A tucatnyi üzemképes Csepel gyártmányú jármű mellett alkatrészek, relikviák, valamint egy informatív tablósor is megtekinthető. Ismerje meg a nagy múltú gyár mindennapjait élő tárlatvezetéssel.
Húsvéti Családi Délután, április 1-jén. A rendezvényen a Kiskalász zenekar – Nyuszimotor című műsorával szórakoztatja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Az előadás után táncházzal, a témához kapcsolódó kézműves foglalkozásokkal és a Német Nemzetiségi Klub közreműködésével finom, dekorálható sütikkel készülünk. Ugyanezen a napon 17:30-tól Táncház várja Önöket, ahol a táncoktatók Kulcsár Luca és Győri Sipos Gergő táncpedagógusok lesznek. Zenélni Horváth Tünde és zenekara fog.
 
Április 2-án 17:00 órától a Maga lesz a férjem című zenés vígjátékot 2 részben nézhetik meg a színházkedvelők, az Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola hangversenytermében. A rendezvényre az összes jegy elkelt!
A Baba-Mama Klubunk minden kedden várja a kismamákat és kisbabákat.
A Magyar Költészet Napja alkalmából április 11-én, kedden 18:00 órakor irodalmi est lesz a Városi Könyvtár és Közösségi Ház színháztermében. Az ideai program Sövegjártó Áron színművész önálló estje lesz, melyet annak ajánljuk, akik szeretik a kultúrát, irodalmat és akik kíváncsiak egy rendhagyó, interaktív, "kikacsintósan" szórakoztató, humoros, verses estre, mely zenei gyöngyszemekkel van igazán egyedivé varázsolva.
Április 16. a sport és az egészséges életmód jegyében zajlik, ugyanis ismét megrendezésre kerül a Miklósi Futónap! Szeretettel várjuk a családokat, kicsiket és nagyokat, hobbi futókat és a kihívást kedvelőket is.500 m, 800 m, 1000 m, 3,5 km, 8 km és 21 km távokra lehet jelentkezni, április 3-ig online. Április 15-én személyesen a Városi Könyvtár és Közösségi Házban.
Szigetszentmiklósi Színházi Előadások program keretében április 19-én vasárnap, Na végre! címmel Beleznay Endre önálló estjét nézhetik meg a Városi Könyvtár és Közösségi Házban.
 
Április 20-án, Damó István festőművész, illusztrátor kiállításmegnyitóján vehetnek részt a Városi Galériában. A kiállítás május 27-ig tekinthető meg.
Április 21-én a Nemcsak Jazz Klubban fellép JaMese. A JaMese zenekar fennállásnak 10. évében jelenik meg a negyedik nagylemeze: Odaát, Idebent címmel. Az élet ciklikussága, a fent és a lent megmutatkozása 10 dalban őszintén elmesélve. A beszédes zenekarnév mögött Molnár Emese énekes, dalszerző áll, aki belső lelkivilágát albumról albumra egyre jobban fejti fel. A versek és a saját szövegek egyensúlya ezen a lemezen az utóbbi javára billen el. Az őszinte hangnem és a személyes történetmesélés adja a JaMese zene eszenciáját.
24-én, pénteken a Magyar-Finn Baráti Kör várja szeretettel a Városi Könyvtár és Közösségi Házban tagjait.
 
A film-barátoknak ismét érdekes kikapcsolódással szolgál a Cinema Sziget Filmklub április 28-án, pénteken.
Idén tavasszal sem maradhat el a Miklósi Majális, az Anyák Napja és a Gyereknap!
Bemutatókkal, programokkal, koncertekkel várunk mindenkit májusban is.

Impresszum Adatvédelmi tájékoztató A változtatás jogát fenntartjuk intézményünk összes programjára. FEJLESZŐ TYCMO